Persoonlijke Trouwceremonie

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie zullen "ja" gaan zeggen tegen elkaar, tegen de liefde en tegen een leven lang samen. Dat is natuurlijk erg bijzonder. Het kan zijn dat jullie al precies weten hoe de bruiloft zou moeten zijn. Maar misschien is het allemaal nog nieuw en zijn jullie nog op zoek. Daar help ik jullie als ceremoniespreker graag bij.

Wie ben ik?

Even voorstellen: Ik ben Grietje en ben ceremoniespreker. Van de mooiste dag van jullie leven maak ik tegelijk de meest unieke dag. Trouwen is meer dan een feest, meer dan een prachtig kleed, meer dan familie en vrienden aan tafel. Een bijzondere bruiloft vraagt om een speciale ceremonie. Voor mij is elke bruiloft uniek.

Waarom kiezen voor Grietje als Ceremoniespreker?

  1. Eerst en vooral omdat je een unieke en onvergetelijke trouwceremonie wil.

  2. Omdat je op zoekt bent naar iemand die oprecht geïnteresseerd is in jullie én aanvoelt wat jullie als koppel willen.

  3. Omdat je een ceremoniespreker wil die aanstekelijk enthousiast is!

  4. Omdat je iemand wil die jullie verhaal/lovestory met de juiste toon kan brengen: serieus als het moet, lichtvoetig als het mag!

  5. Omdat je gebruik wil maken van 17 jaar trouwervaring in mijn vak!

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel me direct op 0032 495 62 52 68, of vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.