Love and other stories

Voor een unieke ceremonie!

Over mij

Ik ben Grietje en ik ben ceremoniespreker. Ik maak van de mooiste dag van je leven ook de meest unieke dag van je leven. Want trouwen is meer dan enkel een feest, meer dan een prachtig kleed, meer dan met vrienden en familie aan tafel. Een echt bijzondere bruiloft vraagt om een unieke ceremonie. Want jullie zijn uniek. Elke bruiloft is voor mij uniek.
Dat betekent dat ik geen bandwerk lever: ik vertel jullie verhaal, op maat. Omdat elk koppel dat gaat trouwen zijn eigen lovestory heeft. Die vertel ik graag. Twee mensen die elkaar graag zien, brengen hun eigen geschiedenis mee. Die is nooit dezelfde, telkens weer anders, en zo de moeite van het vertellen waard. Ik ga met jullie op zoek naar wat jullie liefde voor elkaar zo uniek maakt, waarom jullie zot zijn van elkaar, en waarom jullie zo overtuigd ‘JA’ willen zeggen tegen elkaar. Jullie lovestory vertellen, vol enthousiasme en passie: daar sta ik bekend om.

Mooie stories maken je ceremonie uniekMooie verhalen laten je met een warm gevoel terugdenken aan de meest bijzondere dag van je leven. Een unieke en hartelijke ceremonie met een lach en een traan, een ceremonie die je raakt door jullie eigen verhaal, dat is wat ik jullie van harte gun!