JULLIE BRUILOFT IS UNIEK

Elke bruiloft is anders

Een unieke trouw betekent maatwerk. En maatwerk betekent dat ik graag met je afspreek. Ik wil jullie echt leren kennen. Samen gaan we op zoek naar jullie verhaal/lovestory. We spreken een eerste keer af om de grote lijnen te bepalen: wat willen jullie vooral wel? Wat niet? We spreken een tweede keer of om jullie unieke verhaal op papier te zetten. Ik contacteer jullie elk ook apart. Zo blijft er ook voor jou en je wederhelft nog een verrassing tijdens jullie bijzondere moment.

Als jullie dat willen, betrek ik vrienden en familie erbij. Hun input zijn het peper en zout in de ceremonie. En ik stel jullie duizend vragen: welke mensen verdienen een bijzondere plek of extra aandacht tijdens jullie ceremonie? Wie wil je in de bloemetjes zetten? Wat of wie mag zeker niet worden vergeten? Ten slotte zoek ik de juiste woorden en giet ik al die fijne verhalen in een wondermooie en unieke ceremonie.

Jullie lovestory!

Waarom zou je kiezen voor love & other stories?

Eerst en vooral omdat je een unieke en onvergetelijke trouwceremonie wil.

Omdat je op zoekt bent naar iemand die oprecht geïnteresseerd is in jullie én aanvoelt wat jullie als koppel willen.

Omdat je een ceremoniespreker wil die aanstekelijk enthousiast is!

Omdat je iemand wil die jullie verhaal/lovestory met de juiste toon kan brengen: serieus als het moet, lichtvoetig als het mag!

Omdat je gebruik wil maken van 17 jaar trouwervaring in mijn vak!

Trouwen doe je maar één keer en dan wil je dat alles klopt. Een evenwichtige ceremonie met een dosis humor? Check! Om het met de woorden van een recent getrouwd koppel te zeggen:

“ Grietje hield perfect de balans tussen emotie en inhoud, en ze deed het met zóveel liefde voor haar vak!”.